Securitatea datelor

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DOI PRICHINDEI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile minim obligatorii colectate sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numar de telefon si adresa de e-mail.

Datele furnizate de dumneavoastra sunt transmise doar cu scop de procesare a comenzilor de catre firma de curierat, cu care avem incheiat un contract.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati publice, care au dreptul legal sa efectueze orice verificari  in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

SC DOI PRICHINDEI SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP, sub numarul 31040.

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianurarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Cantitate indisponibila , Doar [max] in stoc,
Adauga la lista de dorinteAccesseaza lsita de dorinteElimina lista de dorinte
Cos cumparaturi

Cosul este gol

Return To Shop

Adauga nota Editeaza nota
Estimare livrare
Adauga cupon

Estimare livrare

Adauga cupon

Cuponul trebuie folosit la checkout