Returnarea produselor

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se vor returna in ambalajul original NEDETERIORAT si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 ZILE DE LA PRIMIREA LOR, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Ati primit un produs nou, va rugam sa-l returnati in aceeasi stare. NU acceptam produse cu urme de deodorant, ruj sau cu materialul agatat!! Va rugam verificati acest lucru atunci cand va decideti sa returnati produsul achizitionat!  Daca produsul returnat este deteriorat sau are semne evidente de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.

NU SE ACCEPTA COLETE CU RAMBURS!

NU SE ACCEPTA RETUR PRIN POSTA ROMANA!

Va rugam sa ne anuntati pe email (contact@citydiva.ro) de intentia dvs de returnare, in termen de maxim 3 zile de la data primirii produselor, mentionand produsul/produsele returnate si motivul returnarii.

RETURNAREA PRODUSELOR se va face pe cheltuiala firmei noastre, daca produsele prezinta defecte din fabricatie, care nu pot fi remediate!

In cazul in care clienta nu doreste un schimb, ea poate alege sa returneze produsul cu orice firma de curierat doreste .

Daca clienta doreste un schimb de produse sau achizitionarea altor produse in schimbul celor returnate, noi vom solicita curierului ridicarea returului, costul de retur fiind suportat de firma noastra.

SCHIMBUL PRODUSELOR¬†‚Äď Costul de transport al produsului / produselor la schimb va fi suportat de clienta, reprezentand de fapt o noua comanda.

Diferentele in minus constatate vor fi rambursate prin transfer bancar sau mandat postal (in caz exceptional, daca clienta nu are cont bancar).

RETURUL GRATUIT este ­un serviciu oferit de­ noi DOAR PENTRU O SINGURA RETURNARE, IN CAZUL IN CARE SE DORESTE UN SCHIMB DE PRODUSE. 

in cazul ofertelor si promotiilor cu TRANSPORT GRATUIT, costul de transport pentru un eventual schimb sau retur e suportat de client.

Daca S.C. DOI PRICHINDEI S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult  14 zile lucratoare de la data returnarii, DOAR prin TRANSFER BANCAR.

Pentru a efectua transferul, avem nevoie de contul IBAN, trimis pe emailul nostru: contact@citydiva.ro.

Suma restituita NU INCLUDE CHELTUIEILE DE TRANSPORT!

NU NE ASUMAM RASPUNDEREA IN CAZUL IN CARE CLIENTA NU S-A INFORMAT REFERITOR LA CONDITIILE DE RETUR ALE PRODUSELOR!

 

Adresa de retur este:

S.C. DOI PRICHINDEI SRL

STR. ANTIM IVIREANU NR.7

CLUJ-NAPOCA, JUD. CLUJ

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianurarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Cantitate indisponibila , Doar [max] in stoc,
Adauga la lista de dorinteAccesseaza lsita de dorinteElimina lista de dorinte
Cos cumparaturi

Cosul este gol

Return To Shop

Adauga nota Editeaza nota
Estimare livrare
Adauga cupon

Estimare livrare

Adauga cupon

Cuponul trebuie folosit la checkout